Google Business

Google business tarjoaa paljon hyödyllisiä työkaluja yrityksille

Olet todennäköisesti nähnyt Googlea selaillessa tälläisen palkin, se on googlen yrityksille ilmaiseksi tarjoama palvelu jonka kautta voit tarjota asiakkaille tietoa mitä/missä ja monelta tarjoat palveluitasi.

Google business hyviä puolia on että jos pidät kivijalka liikettä, asiakkaasi voivat julkaista kuvia yrityksestäsi, arvostella sitä, katsoa esimerkiksi joulun poikkeus aukioloajat ja paljon muuta.

Tieto on valtaa

Google business myös tarjoaa yritykselle paljon tietoa siitä miten sitä on haettu esimerkiksi googlessa, millä hakusanoilla sinun palveluita haetaan ja myös tarjoaa kuukausittaisen yhteenvedon miten yrityksen näkyvyys on muuttunut viimekuukaudesta

Google tarjoaa erittäin hyvän tietopaketin asiasta itse joten alla oleva nappi avaa googlen oman esittelyn asiasta

Leave a Reply